HTML

Horoszkóp készítés - Gyakorlati asztrológia

Asztrológiai elemzés, születésiidő korrekció. Horoszkóp készítés: életesemények időpontjának meghatározása.

Friss topikok

  • Alexa4523: www.pethoedina.com/gondolataim Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját l... (2013.03.29. 22:30) HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA
  • azimut: Igen, minden esetben mi választjuk ki a jelen életünk feladatát. A családot, ahova leszületünk, hi... (2008.06.24. 16:27) Karma és az asztrológia?

PRACTICAL ASTROLOGY avagy GYAKORLATI ASZTROLÓGIA

2008.08.06. 00:01 azimut

Ez az irányvonal, amit magam is képviselek, egyetért az ősi asztrológiát képviselőkkel abban, hogy valódi kérdésekre, valódi válaszokat kell adni az asztrológusnak. pl. Mikor születik majd gyermekem? Mikor költözöm? Mikor kötök házasságot? - stb...

Nem ért egyet a házcsúcsok jelentőségének megítélésénél ill. elbírálásánál . Ebben különbözik a nézetem, egyébként minden egyéb asztrológiai irányvonaltól. Mármint, ami a megítélését illeti. Egy számítógépes szoftver segítségével próbál egyre jobb, és jobb bírálatokat hozni bizonyos eseményeket illetően. Statisztikailag is kimutatható egyezőségekre bukkant , és talál folyamatosan a módszer segítségével .

Hiszek abban, illetve most már tudom, hogy megfelelő számú eset feldolgozása esetén statisztikailag is kimutatható lesz a szkeptikusok számára, hogy az ASZTROLÓGIA MŰKÖDIK !!!!!! Ez, pedig megváltoztatja majd az emberek életét, mint ahogy azt a fizikai felfedezések is tették.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: practical astrology gyakorlati asztrológia

A bejegyzés trackback címe:

https://horoszkopkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr12602706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása