HTML

Horoszkóp készítés - Gyakorlati asztrológia

Asztrológiai elemzés, születésiidő korrekció. Horoszkóp készítés: életesemények időpontjának meghatározása.

Friss topikok

  • Alexa4523: www.pethoedina.com/gondolataim Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját l... (2013.03.29. 22:30) HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA
  • azimut: Igen, minden esetben mi választjuk ki a jelen életünk feladatát. A családot, ahova leszületünk, hi... (2008.06.24. 16:27) Karma és az asztrológia?

NEW AGE, EZOTERIKUS, STB. ASZTROLÓGIA

2008.08.05. 23:59 azimut

Egy vitámat követően nem állom meg, hogy ne írjam le véleményemet a fent említett asztrológiai ágazatokkal kapcsolatosan. Az ősi asztrológiát képviselők következetesen a modern asztrológiához sorolják az ezoterikus, New age, vagyis tulajdonképpen a teozófikus asztrológia minden ma élő ágát. Érthető , hiszen Ők az ősi , a hagyományokat teljes egészében elfogadó ágazat tiszteletre méltó követői, akiktől mindig van mit tanulni .

Ugyanakkor szerintem az általuk modernnek tartott (némelyik, több mint száz éves) asztrológiai irányzatok minimum 50 évesek.

 

Szerintem, ha az asztrológia tudomány, akkor annak fejlődnie kell.

A természettudományok is ősiek, mint az asztrológia. Csak tovább fejlődtek. Eredményeket produkáltak, megváltoztatták az emberiség életét.

 

A fizika nem Newtonnal kezdődött. Nagy fizikus , nagy tudós volt. Törvényeit máig tanuljuk az iskolákban . Igaz azokkal a kitételekkel , hogy csak bizonyos feltételek teljesülése esetén igazak !!! Ráadásul ez már Einstein bizonyos téziseivel is így van.

Szóval szerintem örülnünk kell a kísérletezéseknek és kutatásoknak az asztrológiában. Lehet, hogy nem a mi életünkben, de közelebb vezetnek minket a végső igazság megértéséhez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia ezoterikus horoszkóp new age

A bejegyzés trackback címe:

https://horoszkopkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr59602705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása