HTML

Horoszkóp készítés - Gyakorlati asztrológia

Asztrológiai elemzés, születésiidő korrekció. Horoszkóp készítés: életesemények időpontjának meghatározása.

Friss topikok

  • Alexa4523: www.pethoedina.com/gondolataim Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját l... (2013.03.29. 22:30) HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA
  • azimut: Igen, minden esetben mi választjuk ki a jelen életünk feladatát. A családot, ahova leszületünk, hi... (2008.06.24. 16:27) Karma és az asztrológia?

HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA

2008.08.26. 21:16 azimut

Az idő a fizikus számára percekben, órákban mérhető különbség az idő folyam két tetszőleges pontja között vagy egyszerűen egy pont l. 6 óra 15 perc , ami semmiben sem különbözik egy másik 6 óra 15 perc időponttól .

Ha ez a két tetszőleges idő pont éppen egy sas születésének és halálának időpontja, akkor az a sas szempontjából az idő valószínűleg az életet jelenti annak minden szépségével.

 

Az asztrológus szemében az idő egy folyam, amit események színeznek, illetve adnak neki valamilyenfajta jelentőséget. De semmiképpen nem méri órával. Az asztrológus szemében nincs két egyforma időpont.

 

Az időpontoknak természete, sajátosságai vannak, amit környezetük ír le. Ez a valódi idő. Az időfolyam pontjait pedig nem óra szerkezetek, hanem a valós idő mutatói, a csillagok és a bolygók jeleznek. Az idő természete pedig folyamatosan változik.

 

„Van ideje az aratásnak és a vetésnek, ünneplésnek és pihenésnek, munkának és sikernek, halálnak és születésnek.”

 

„Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak”

 

Prédikátorok könyve, Ótestamentum 3. 1.

 

AZ IDŐ ÉS AZ EMBEREK TERMÉSZETES KAPCSOLATA

 

Mielőtt a mai óraszerkezeteket feltalálták volna, az emberek természetes összhangban éltek az idővel. Hajnalban a Nappal együtt keltek , sötétedéskor feküdtek. Követték az idő természetes ritmusát . A csillagok állása adta meg a vetés és az aratás idejét. A Magyar Alföldön természetesen nem ugyanakkor volt sötétedés mint a Francia Alföldön.

 

Természetesen a Nap sem ugyanakkor kelt. Ma mégis ( az üzleti céllal feltalált időmérési eszközöknek köszönhetően ) az emberek nagy része reggel 8 kor kezdi és délután 4 kor fejezi be a munkát a CET ( Central Europian Time ) nek megfelelően. Az emberek tehát elveszítették a természetes kapcsolatot a valódi idő ritmusával.

 

Az asztrológusok a valódi idő természetét kutatják , az alapján bírálnak el várható Eseményeket. Emiatt fogadja ma el nehezen a mai ember az asztrológusokat, mert nincs már kapcsolatuk a valódi idővel.
 

1 komment

Címkék: asztrológia idő horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://horoszkopkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr99634582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexa4523 2013.03.29. 22:30:19

www.pethoedina.com/gondolataim
Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját lelkéből származnak. Olvasgass bátran.
süti beállítások módosítása