HTML

Horoszkóp készítés - Gyakorlati asztrológia

Asztrológiai elemzés, születésiidő korrekció. Horoszkóp készítés: életesemények időpontjának meghatározása.

Friss topikok

  • Alexa4523: www.pethoedina.com/gondolataim Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját l... (2013.03.29. 22:30) HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA
  • azimut: Igen, minden esetben mi választjuk ki a jelen életünk feladatát. A családot, ahova leszületünk, hi... (2008.06.24. 16:27) Karma és az asztrológia?

SAJTÓHOROSZKÓPOK

2008.07.09. 21:03 azimut

 

Felkérést kaptam sajtóhoroszkópok készítésére. Az ajánlatot tisztelettel, de visszautasítottam.

 

Talán néhányukat meglepi, de szakmaiatlannak tartom a sajtóhoroszkóp írást, illetve azt érzem, hogy a legtöbb esetben bizalmatlanságot keltenek az asztrológia tudománnyal szemben.

 

Csak néhány megjegyzést engedjenek meg véleményem alátámasztására.

 

Mindenkinek teljesen egyedi horoszkópja van. Ha például valakinek a napjegye, (a születésnapunk hónapja, napja), mérleg, és az Ő horoszkópjában ez a napjegy a testvér házában van, akkor az a testvért ( pl. nemét , tekintélyességét , eredményességét , vezetőtípusát, játékosságát stb.) jelöli. Ha a barát házában, akkor a barátot, ha a szülő házában, akkor a szülőt, stb. Képzeljük el, hogy mindenkire, aki május 10-én született, azonos történések várnának. Természetesen ez már önmagában is abszurd, hiszen akkor az éveket még számba sem vettük. Azaz, hogy a bolygók folyamatos mozgásban vannak, ezáltal évről, évre, ill. hónapról, hónapra más ponton tartózkodnak.

 

Csak abban az esetben mutathat hasonlóságot a sajtóhoroszkóp az egyéni horoszkóppal, ha valakinek a napjegye egybeesik az aszcendenssel. Ennek az esélye pedig nagyon csekély.

 

Minden bizonnyal vannak olyanok, akik úgy tapasztalják, nekik segítenek a sajtóhoroszkópok, míg sokan mások (akik véleményem szerint a túlnyomó többséget alkotják) jó esetben csak megmosolyogják a sajtóhoroszkópokat, és joggal nem veszik komolyan azokat. Emiatt valószínűleg az asztrológusokat sem tartják sokra. Engem ez bosszant.

 

Ezért nem vállaltam az egyébként rendkívüli bevételekkel kecsegtető felkérést.


 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia horoszkóp asztrológus sajtóhoroszkóp ascendens

A bejegyzés trackback címe:

https://horoszkopkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr72561189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása