HTML

Horoszkóp készítés - Gyakorlati asztrológia

Asztrológiai elemzés, születésiidő korrekció. Horoszkóp készítés: életesemények időpontjának meghatározása.

Friss topikok

  • Alexa4523: www.pethoedina.com/gondolataim Az író érzéseit, gondolatait osztja meg az olvasókkal, mely saját l... (2013.03.29. 22:30) HOROSZKÓP - AZ IDŐ ÉS AZ ASZTROLÓGIA
  • azimut: Igen, minden esetben mi választjuk ki a jelen életünk feladatát. A családot, ahova leszületünk, hi... (2008.06.24. 16:27) Karma és az asztrológia?

Gondolatok az asztrológia, horoszkóp világáról

2008.03.18. 20:44 azimut

 

Biztosan felmerül sokakban a kérdés, mi a bizonyíték arra, hogy az asztrológia tudomány? Vagy inkább úgy helyes a kérdés, van e bármi hasonlóság a természettudományok és az asztrológia között.

Úgy hiszem, van, szinte teljesen egyformák, de a hasonlóságokat illetve analógiákat a közelmúltban érdemes keresni. A modern kémia illetve kvantumfizika ma már tényként kezeli az atomok, elektronjaik, neutronjaik és számtalan egyéb összetevőik létét. Nem is olyan régen ezek csak gondolat kísérletek voltak. Heisenberg, Bohr elképzelték és számításokkal, kísérletekkel, próbálgatásokkal igyekezték bizonyítani feltevéseik helyességét. Konferenciákon , sokszor csak kollégiumi szobákban folytak a beszélgetések, ötlettelések. Fiatal fizikusok igyekeztek megtalálni a válaszokat pusztán egy elméletben létező gondolat ill. gondolat kísérlet feltevéseiből megszületett további kérdésekre.

Soha nem említeném magam vagy asztrológus társaimat egy napon a fent említett géniuszokkal. Pusztán a hasonlóságra szeretném felhívni a figyelmet .

Az elmúlt századokban asztrológusok megfigyelték, hogy az év bizonyos szakában született emberek hasonló belső tulajdonságokkal rendelkeznek. Feltételezték, hogy a bolygóállásoknak lehet köze a hasonlóságokhoz. Sok ember sorsát figyelték meg és a  kísérleti eredmények lassacskán összegyűltek, s egyre pontosabb eredmények születtek.

Mára a születési időpont pontos ismeretében az emberek múltja nagyon nagy biztonsággal leírható. A kérdés a jövő! Itt a pontosság érdekes módon nem olyan mint a múltban. Ez nagyon izgalmas kérdéseket fel.

Vajon a jövőnk képlékeny? Istentől kapott szabad akaratunktól vezérelve eltérhetünk attól a tervtől, amit magunk számára készítettünk megszületésünk előtt?

Szólj hozzá!

Címkék: jövő tudomány asztrológia horoszkóp asztrológus

A bejegyzés trackback címe:

https://horoszkopkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr76386705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása